top of page
ABOUT

USLUGE

CESTOVNI REDOVNI I IZVANREDNI PROMET

Pružamo usluge prijevoza van gabaritnih i teških tereta u domaćem i međunarodnom prometu sa otvorenim i zatvorenim poluprikolicama (skupovima) vozila, te specijalnim priključnim vozilima.

ŽELJEZNICE

Pružamo usluge prijevoza van gabaritnih i teških tereta u domaćem i međunarodnom prometu sa specijalnim željezničkim vagonima.

DIZALICE

Pružamo usluge prenošenja tereta pri utovaru i/ili/istovaru i/ili ugradnji i/ili montaži i/ili demontaži gusjeničar dizalicama od 50 tona do 1200 tona.

HIDRAULIČNA OPREMA

Pružamo usluge manipulacije  teškim teretima  specijalnom hidrauličnom opremom.  

Prenošenje i premještanje teških tereta specijalnom hidrauličnom opremom kod poslova/usluga uvlačenja i izvlačenja sa temeljnih ležajeva, zatvorene i otvorene objekte do 1000 mm, podužno i poprečno prevlačenje i privlačenje radi namještanja.

Utovar i istovar sa i na cestovna ili željeznička vozila.

DODATNE USLUGE

Uz vas smo od najranijih faza planiranja i pružiti ćemo vam podršku u preliminarnim studijama kao i studijama izvedivosti. Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom svakom zadatku pristupaju individualno i za vas će izraditi konceptualno rješenje i te vas savjetovati kroz cjelokupni proces. Detaljno provjeravamo specifične zahtjeve i osiguravamo optimalno rješenje. Naš tim odlazi na teren i vodi brigu o svim detaljima poput planiranja rute, simulacije polumjera zavoja, izdrživosti mostova, nadvožnjaka, nesmetanog prolaska gdje smo u mogućnosti izračunati i osigurati nesmetan prolazak s milimetarskom preciznošću.

Nudimo usluge ishođenja dozvola kao i osiguranja pratnji izvanrednih prijevoza na svim relacijama. Pratnje izvanrednih prijevoza izvode naši stručno osposobljeni zaposlenici sa 9 posebno opremljenih vozila.

bottom of page